Dobrodošli na IN-SHAPE.com Fitness Aplikacijsku Platformu!

IN-SHAPE Aplikacija stvorena je sinergijom znanja stručnjaka iz IT i Fitness industrije, sa mnogo godina iskustva.

Aplikacija sadrži veliki broj raznolikih video trening programa izrađenih u suradnji sa vrhunskim stručnjacima iz područja medicine, nutricionizma i fitness-a.

Aplikacija je dostupna putem svih uređaja koji imaju pristup Internetu (mobilni uređaji, tableti, računala, Smart TV-ovi, ...)

Trening programi su koncipirani na način da se korisnika u potpunosti stručno vodi kroz vježbanje, točno mu specificirajući što, kako i kada treba raditi

  • Time korisnik nije prepušten sam sebi kod odabira vježbi i strukture vježbanja
  • Korisnik je kroz vježbanje vođen video i audio zapisima, fotografijama i opisima
  • Korisniku se mjeri vrijeme i broj ponavljanja vježbe, te mu se automatski prikazuju sljedeće vježbe koje treba izvoditi

Ovim putem korisnik doživavlja iskustvo gotovo jednako dolasku u sam studio za vježbanje, samo vježbanje može konzumirati sa bilo koje lokacije kad god mu odgovara

Nekoliko riječi o IN-SHAPE Studiu

Fitness klub "IN SHAPE" u svom toplo i moderno uređenom prostoru, klijentima osigurava stručno vodstvo i individualni pristup rada. Prepoznatljiv je je po specifičnim programima i raznovrsnim vježbama s čime klijenti brzo vide rezultate na tijelu.

Unutar IN SHAPE stručnog tima, osim kineziologa, nalaze se i fizijatar, ortoped, pedijatar, te psihoterapeut kako bismo kvalitetu podigli na još višu razinu.

Pomažemo ljudima i da lako skinu višak kilograma te se osjećaju zadovoljno u svom tijelu, a treninge prilagođavamo pojedincu. Svoje klijente učimo voljeti i njegovati tijelo, te da sustavnim i planiranim vježbanjem, a ovisno o općim motoričkim karakteristikama, postignu poboljšanje psihomotoričkih performansi.

Pilates ISIS je prvi studio u Hrvatskoj koji ima novi i originalno osmišljeni i zaštićeni (Društvo za zaštitu intelektualnog vlasništva) program vježbanja pod nazivom SOFT DRILL namijenjen prvenstveno ženskoj rekreativnoj populaciji. Specifičan je po tome što se kombiniraju tehnike različitih borilačkih sportova i pilates tehnika. Također studio nudi i program namijenjen jačanju mišića lica "Face exercise class" kojim se postiže zategnutost kože lica što dovodi do vidljivog smanjenja bora.

Pozivamo Vas da uz vodstvo vrhunskih kinezioloških stručnjaka iskusite novu dimenziju rekreativnog vježbanja.

Vježbajte pravilno raznovrsnim treninzima, najnovijim metodama vježbanja te prilagođenim treningom svakom pojedincu kako bi čim prije postigli željeni rezultat i utjecaj na tijelo.

Lejla Dizdarević Brkovic, dipl.prof. kineziologije, univ. spec. oec. organizacije i menadžmenta Vas vodi kroz aplikaciju i savjetuje u daljnjem radu.