Uvjeti i odredbe

Uvjeti korištenja

Pojmovi "Mi", "Nas", "Naš", "IN SHAPE", "IN-SHAPE.com" odnose se na firmu IN SHAPE d.o.o.. Pojmovi "Vi", "Vas", "Vaš", i "Kupac" odnose se na kupca naše usluge. Pojam "Usluga" i "Usluge" odnosi se na Naš softver, usluge, web portal, portal Fitness IN-SHAPE.com i mobilne aplikacije koje nudimo.

Ovi "Uvjeti korištenja" primjenjuju se na Vašu upotrebu naših usluga i predstavljaju pravni ugovor između Vas i nas. Slažete se da ste pročitali i potpuno razumjeli naše Uvjete korištenja prije korištenja naših usluga. Ako niste suglasni s našim Uvjetima i odredbama, ne možete koristiti naše Usluge.

Mi možemo promijeniti ili izmijeniti naše Uvjete i odredbe u budućnosti. Svi datumi promjene izmjena bit će navedeni pri vrhu stranice Uvjeti i odredbe. Ako povremeno pristupate našem portalu, također se slažete da ćete provjeriti ovu stranicu kako biste bili svjesni bilo kakvih izmjena Uvjeta i odredbi.

Ograničenja dobi

Morate imati najmanje 18 godina (ili barem većinu koja je primjenjiva po zakonu vašeg pravnog poretka) kako biste mogli koristiti naše usluge. Ako ste mlađi od punoljetnosti, Naše usluge možete koristiti samo pod nadzorom vašeg roditelja ili staratelja koji se slaže s našim Uvjetima korištenja.

Naše usluge ne pružaju medicinske savjete

Naše usluge ne pružaju medicinske savjete. Sadržaj naših usluga (slike, tekst, videozapisi i sl.) Služe samo u informativne svrhe. Sadržaj naših usluga nije zamjena za profesionalne medicinske savjete, dijagnozu i tretmane. Prije korištenja naših usluga obratite se svom liječniku, liječniku ili davatelju zdravstvenih usluga. Korištenjem naših usluga prihvaćate i jamčite da imate suglasnost svog liječnika, liječnika ili zdravstvenog pružatelja usluga.

Odricanje od odgovornosti za tjelesnu aktivnost i preuzimanje rizika

Budući da se naše usluge sastoje od tjelesnih aktivnosti, uvijek postoji mogućnost i rizik od ozljeda. Slažete se da je upotreba naših usluga na vašem vlastitom riziku i preuzimate punu odgovornost za svoje postupke i ozljede koje se mogu pojaviti. Također se slažete da Mi nismo odgovorni za bilo kakvu vrstu ozljede.

Korištenje naših usluga

Naše usluge nude fitness Web/mobilnu platformu za pristup i konzumiranje profesionalnih fitness vježbi i trening programa. Sve vježbe, vježbe i fitness programi izrađuju se u suradnji s profesionalnim Fitness Klubom IN-SHAPE, a sastoje se od videa, slika i detaljnih tekstualnih opisa. Korištenjem naših usluga Vi prihvaćate usklađenost sa svim važećim zakonima, uključujući zakone koji se odnose na autorsko pravo i korištenje intelektualnog vlasništva. Mi smo jedini vlasnik usluga i svih njegovih sadržaja, uključujući tekst, grafiku, slike, video datoteke, audio datoteke, softver i sva druga intelektualna vlasništva uključena u usluge. Slažete se da ne smijete reproducirati, kopirati i distribuirati bilo koji sadržaj naših usluga.

Korisnički podaci i računi

Dio naših usluga može se vidjeti i koristiti bez potrebe registracije korisnika. Drugi dio naših usluga može biti vidljiv Vama samo ako stvorite besplatni račun. Da biste dobili puni pristup Sadržajima usluge, morate kupiti Pretplatu. Da biste kupili pretplate, morate stvoriti korisnički račun tako što ćete unijeti svoje ime, prezime i adresu e-pošte i lozinku. U bilo kojem trenutku možete se prijaviti na Korisničko područje i promijeniti lozinku. Vi ste odgovorni za čuvanje računa sigurnim te ga koristiti samo za osobnu upotrebu. Slažete se da nismo odgovorni za neovlaštene transakcije izvršene na vašem računu.

Kupnja pretplata za pristup sadržaju naših usluga

IN SHAPE d.o.o. prodaje pretplate koje traju određeno vrijeme koje korisnicima omogućuju pristup Sadržajima usluge (do isteka pretplate) t konzumiranj vježbi, treninga i trening programa.

Otkazivanje korištenja usluga i povrata sredstava

U bilo kojem trenutku možete otkazati upotrebu naših usluga. Vaša pretplata na upotrebu Usluge prestaje kada istekne. Plaćanja za Usluge ne podliježu povratu.

Otkazivanje korištenja usluga i povrata sredstava

U bilo kojem trenutku možete otkazati upotrebu naših usluga. Vaša pretplata na upotrebu Usluge prestaje kada istekne. Plaćanja za Usluge ne podliježu povratu.

Otkazivanje pristupa usluzi

Mi imamo ovlaštenje da trenutno, bez prethodne najave suspendiramo ili prekinemo Vaše korištenje Usluga, sa ili bez upozorenja ili obrazloženja i bez odgovornosti prema Vama za bilo koje Usluge povezane s Vašim računom, ukidanjem korištenja Usluga ili brisanjem Vašeg korisnički računa.

Geografska ograničenja

IN SHAPE d.o.o. ima sjedište u Hrvatskoj. Ne tvrdimo da Usluge ili bilo koji njegov sadržaj odgovara izvan Hrvatske. Pristup Uslugama možda nije legalan u određenim zemljama. Ako pristupate našim uslugama izvan Hrvatske, koristite ih sami i odgovorni ste za poštivanje lokalnih zakona.

Modifikacije kupnje

Ako imate zahtjeve za izmjenu kupljene pretplate, morate ih uputiti u Odjel za korisničku podršku IN-SHAPE.com. Odjel za korisničku podršku obrađuje zahtjev i pokušava ispuniti zahtjev pod sljedećim uvjetima:

 • Zahtjevi za izmjenom mogli bi se odražavati na promjenu cijene kupljene pretplate (npr. ako ste promijenili kupljenu pretplatu na dulji rok trajanja)

Plaćanja i cijene

Za uvjete plaćanja, molimo pogledajte naše Uvjete plaćanja.

Uvjeti plaćanja

Plaćanje se obrađuje na siguran način korištenjem PayPal-ovog Braintree kartičnog sustava koji podržava American Express, Visa, Visa Electron, Maestro i MasterCard debitnu i kreditnu karticu.

Braintree je a PayPal-ova kompanija za procesiranje plaćanja koja na siguran način koristi podatke o kreditnim karticama. Braintree je validiran od strane Level 1 PCI DSS Compliant Service Provider.

visa23 MasterCard23 Maestro23 AmericanExpress23

Mi ne prikupljamo i ne obrađujemo podatke o vašoj kreditnoj kartici. Sve podatke o kreditnoj kartici koristi isključivo PayPal-ova Braintree kompanija za procesiranje plaćanja.

PayPal Braintree

Pretvorba valute

Sva plaćanja izvršit će se u Eurima (EUR). Iznos koji će se teretiti za vaš račun kreditne kartice dobiva se pretvorbom cijene prikazane na IN-SHAPE.com u lokalnu valutu sukladno tečaju Vaše kartičarske tvrtke. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našem web mjestu. Obratite se svojoj banci ili kartičarskoj tvrtki za sva pitanja vezana uz troškove ili naknade za pretvorbu.

Pravila o privatnosti

Štitimo vašu privatnost, povjerenje naših klijenata nam je najvažnije. Sve informacije između vas i našeg portala prenose se pomoću veze Secure Socket Layer (SSL). IN-SHAPE.com se zalaže za zaštitu osobnih podataka svojih klijenata na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su potrebni za ispunjavanje naših obveza. Također smo obvezni informirati svoje klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka i omogućiti korisnicima izbor o načinu korištenja svojih podataka, uključujući odluku hoće li im se ime ukloniti s popisa za marketinške kampanje. Svi dobiveni podaci o korisnicima bit će strogo povjerljivi i dostupni samo onim zaposlenicima koji trebaju takve informacije za obavljanje posla. Svi zaposlenici tvrtke IN-SHAPE.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela politike o pravilima privatnosti.

Vaši podaci će biti:

 • pribavljeni i obrađeni zakonito, pošteno i transparentno
 • pohranjeni za utvrđenu svrhu i neće biti uporabljeni na drugi način
 • točni i ažurirani u mjeri u kojoj ih sami ažurirate
 • sačuvani u obliku koji omogućuje identifikaciju podataka tijekom razdoblja koje nije duže nego što ste naš korisnik. Brisanjem korisničkog računa brišu se i svi osobni podaci korisnika.

Vi imate pravo na

 • pristup vašim osobnim podacima koje obrađujemo i informacijama o svrsi obrade vaših osobnih podataka
 • ispravak netočnih ili nepotpunih osobnih podataka
 • brisanje vaših osobnih podataka, osim u slučajevima kada se utvrdi da postoji pravna podloga za obradu istih
 • ograničenje obrade osobnih podataka za pojedine svrhe
 • prenosivost vaših osobnih podataka kojima raspolažemo, tako da vam se dostave u strukturiranom, opće korištenom i strojno čitljivom obliku, a vi ih možete prenijeti drugom voditelju obrade
 • prigovor vezano za obradu osobnih podataka. Možete se usprotiviti daljnjoj obradi osobnih podataka. U pojedinim slučajevima, ako se se usprotivite daljnjoj obradi pojedinih osobnih podataka, to može rezultirati nemogućnošću korištenja naših usluga.

Osobne informacije

Kada koristite naš portal, sve radnje koje obavljate (kao što su odabir proizvoda, odabir mogućnosti, itd.) i sve informacije koje unesete ispunjavanjem obrazaca/formi (unos podataka o kupnji, osobne podatke, kao što su ime, prezime i e-mail adresu tijekom registracije, korisničko ime i lozinku tijekom prijave) obrađuju se i čuvaju sigurno.

Informacije o plaćanju

Mi ne prikupljamo i ne obrađujemo podatke o vašoj kreditnoj kartici. Sve podatke o kreditnoj kartici koristi isključivo PayPal-ova Braintree kompanija za procesiranje plaćanja.

Kako upotrebljavamo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke koristimo u sljedeće svrhe:

 • za registraciju i upravljanje računom koji vam omogućuje korištenje naših usluga
 • za komunikaciju s Vama (pružati vam informacije o kupljenim proizvodima, potvrditi svoje kupnje i poslati Vam posebne ponude)
 • kako bi se proveli Uvjeti korištenja